SMS-954 fjernstyring

Trygt og komfortabel
Få kontrol over huset og finde ud af den aktuelle temperatur og mulige strømafbrydelser via din mobiltelefon. Med SMS-954, har du mulighed for at kontrollere og styre din panasonic varmepumpe på afstand, når man fx er væk hjemmefra i lang tid. Fjernstyr din Panasonic varmepumpe og undgå uventede overraskelser såsom frosne vandrør og få status besked på både temperatur og strøm udfald via SMS.

Bred vifte af applikationer
Send en normal SMS for at hæve temperaturen før du kommer til fritidshuset eller aktivere kølefunktionen så du har et komfortabel indeklima, når du kommer hjem efter en varm dag på jobbet.
SMS-954 er installeret og klar på 10 minutter kræver blot et sim-kort som købes seperat. En investering der hurtigt er tilbagebetalt, hvis en ulykke skulle ske med sprængte vandrør.

Gratis App til Android og Iphone

Model

SMS-954

Passer til model   (feks. NE9-NKE)

DKE, HKE, JKE, LKE, NKE   

GSM system

2G

Strøm

230v Extern DC adapter

Indbygget batteri backup

JA

Mål HxBxD mm

150x95x27 mm

Vægt

223 g

Kommunikation

IR

Drift indstilling

HEAT, COOL, DRY

Temperatur indstilling ºC

8º, 10º og 16º til 30º

Alarm hvis under 5º C

JA

Drift information i huset

JA

SIM kort

Eksl. Købes seperat

* Afhængig af varmepumpe model

Panasonicvarmepumper.dk - V/ Varmepumpesalg ApS - Danmark - Nørretoftevej 19 A - 3200 Helsinge - +45 2071 8081

© COPYRIGHT 2010 - Alt materiale på dette site, er beskyttet af copyright, ... Materialet må ikke ændres, benyttes på andre websites eller netværkscomputere eller bruges til et andet formål end personligt, ikke-kommercielt brug uden ejerens forudgående skriftlige samtykke